Menü Bezárás

Szorít az idő vagy mi a szösz… – Helyzetjelentés 2024.04.07.

Üdv néktek drága jó emberek!

Telik-múlik az idő, frissülnek a játékok, jönnek az új tartalmak meg miegymás, úgyhogy íme egy kis helyzetjelentés!

Stardew Valley:
Még mindig nincs kint az új frissítés, mármint ami a hibajavításaimat és újrafordításaimat tartalmazza, viszont a bétába már bekerült. Remélhetőleg ha kikerül az éles verzióra, akkor mindenki más is tud a javított szövegekkel játszódani, illetve megírni, hogy hol-mi a hiba. Én még mindig nem játszottam a frissítéssel, egyrészt mert öcsémékkel tervezek játszódani vele, másrészt meg más dolgokra koncentrálok, mint például a…

Horizon – Forbidden West:
Mondom, nem én fordítom az első részt, egyszerűen csak elkezdtem ezzel játszani. A múltkor még picit vegyes érzésekkel írtam a játékról, de ahogy egyre többet játszódok vele egyre inkább pozitív érzések fogadnak el. Igaz még mindig van pár dolog ami fura, de kezdek megbarátkozni vele.

Megújulási projekt:
Néha úgy érzem ezt is túlbonyolítom, pedig már félig kész vagyok vele. Mondták már páran, hogy félig is jó lesz az, de én teljesen végig akarom vinni, mert úgy a jó. És mivel a Grounded frissítése tényleg április 16-án (kedden) érkezik, így akkor lenne jó letudni az egészet. A Grounded új verzióját pedig igyekszem mihamarább elkészíteni, úgyhogy majd úgyis tudni fogjátok, ha elkészültem vele (és persze valamennyire tesztelni is kellene, de lehet, hogy az rátok marad majd, ezt meglássuk).

 

Rövid lett, de legalább írtam valamit. Legközelebb vagy a megújulásról, vagy a Grounded fordításának frissítéséről fogok írni, esetleg mindkettőről. Addig is kitartást néktek!