Menü Bezárás

[KÉSZ] Dark Souls III – The Fire Fades Edition

Üdv néktek drága jó emberek!

Nos… történelmi pillanatnak lehetünk tanúi. Sokat kellett rá várni, extrém sokat, de végre… VÉGRE VÉGE!!! 😀 És végre mindenki játszhat a játékkal magyarul!!!

Lefordítottam a Dark Souls III-at, pontosabban a legeslegújabb, „The Fire Fades Edition”-t, vagyis mindenki, akinek eredetiben van meg a játék, azok élvezhetik a fordítást.

Jöhet a kérdés, hogy mi van azokkal, akiknek nincs meg eredetiben? Nos… Egyelőre idáig jutottam, hogy az eredetivel rendelkezők tudjanak vele játszani magyarul. Különben is, ezt a játékot maximálisan megéri megvenni, és ha valakinek nem sikerült ezen röpke 2 év alatt (ejjj… sokáig készült ez a fordítás…), akkor most már biztosan jó olcsón hozzá lehet jutni.

 

Kiemelten fontos, hogyha BÁRMILYEN problémát találtok feltétlenül jelezzétek!!!

És most teszek egy jó nagy pihenőt… Vár rám még egy-két nagyobb fordítás, de reméljük, hogy nem 2034-re leszek velük kész 😀

Mindenkinek jó szórakozást, és a lángok vezessenek benneteket utatokon!

2 Comments

  1. kamiontauri

    Köszi. Holnap elkezdem leellenőrizni.
    UI: Ez a „The Fire Fades Edition” mit takar? Nekem azt írja DS3 a könyvtárban, a Season pass meg minden sz*r a könyvtárban, ebből gondolom hogy a Deluxe Edition az ugyanaz mint ez a The Fire Fades Edition. Vagy van valami különbség?

    • The_Reaper_CooL

      Igen, ahogy írtad, ez a mindenes változat. Csak kijött külön ilyen néven, gondoltam elnevezem így a fordítást, ne csak „sima” Dark Souls III legyen. Tehát nincs különbség.

Hozzászólások lezárva.