Menü Bezárás

Ismét egy gyors helyzetjelentés – Helyzetjelentés 2024.03.10

Üdv néktek drága jó emberek!

A megszokottól eltérően ismét korábban jelentkezem, mint 20:00, és ismét igyekszem egy gyors helyzetjelentést írni. Nézzük!

Stardew Valley fordítás:
Hihetetlen vagy sem, de kaptam a bétához elérhetőséget, így lehetőségem van arra, hogy még az új tartalom megjelenése előtt javítsam az esetleges hibákat, a korábbi jelzéseknek megfelelően az elírásokat és miegymást. Igazából ezért is gyors ez a helyzetjelentés, mert amikor tehetem ezen hibák kijavításával foglalatoskodom, és mivel elég szűkös a határidő, így jó lenne minél előbb letudni mindent. Akinek esetleg van bármilyen hibája vagy észrevétele a fordítással kapcsolatban az a szokásos módon jelezze e-mailben, az eddigi jelzéseket pedig köszönöm, hamarosan mindenki számára elérhető lesz az új tartalom, csak idő kérdése.

Honlap átstrukturálása:
A szemfüleseknek bizonyára már feltűnhetett, hogy a honlapom egy picit megváltozott. Ez első sorban két részleget érint, a Fordítások menüpontot, ahol kissé másképp néznek ki a fordításaim felsorolásai, valamint lett egy „Ez + Az” menüpont, ami alá több mindent fogok pakolászni. Itt található meg a „Soulslike trükkök” részleg, valamint a „Végigvitt játékok” is, de valamikor, amikor időm engedi, újabb menüpontok fognak ide kikerülni. Gondolkodtam olyasmin, hogy „Filmek és sorozatok”, ahol leírom, hogy miket láttam (és röviden mi a véleményem az adott műről), esetleg „Kimaxolt játékok”, ahol olyan játékok lesznek amikben megszereztem az összes achievement-et. Persze komolyabb menüpontok is lesznek még, de azokról egyelőre nem akarok beszélni. Kell meglepetést is hagyni vagy mi a szösz 🙂

Megújulási projekt:
A megújulási projekt is köszöni szépen, jól van, sőt, már az út felénél járok, és amikor épp időm van, akkor csinálgatom. Volt pár apróbb bukkanó és akadály, de eddig mindet könnyűszerivel leküzdöttem. Inkább azzal van a bajom, hogyha van is rá időm, akkor mással foglalatoskodom (lásd pl. SDV fordítás javítása vagy Helldivers 2-zés ezerrel 😀 ), de tényleg szeretném mihamarább befejezni. Aztán ahogy ígértem, amint kész vagyok vele, azonnal írok róla egy elég hosszadalmas helyzetjelentést, hogy lássátok mégis mi-merre-hány méter.

 

Ennyit mára, megyek SDV-t javítgatni, jövő héten viszont kisebb nyaralás-szerűségen leszek (legalábbis vasárnap tutira), szóval később lesz helyzetjelentés. Addig is mindenkinek kitartást és jó szórakozást meg miegymást! 🙂