Menü Bezárás

Visszatértem! – Helyzetjelentés 2024.03.03.

Üdv néktek drága jó emberek!

A helyzetjelentés címe egészen egyszerű dologra utal: Visszatértem Németországból. Hogy milyen volt? Nos… tanulságos, izgalmas, és a kedd délben elfogyasztott currywurst olyan szinten megülte a gyomromat, hogy azóta is szenvedek tőle. Sebaj, majd kiheverem 🙂 Viszont nézzünk ismét pár apróságot!

Barony – Eat My Hat:
Bár a Barony-t jó régen frissítettem, de már megint kijött hozzá egy új frissítés, ami nagyszerűbbé és tartalmasabbá tette a játékot. Az már más kérdés, hogy mikor fogom frissíteni a fordításomat, de majd intézkedem.

Stardew Valley:
Ha már frissítés: Azt hittem, hogy majd február 26-án, a Stardew Valley 8. évfordulóján jelenik meg a legújabb, 1.6-os frissítés, hozzá a fordításom. Nos ez nem történt meg, VISZONT kaptunk egy dátumot, miszerint március 19-én lesz a bizonyos nagy nap. Aznap megkérek mindenkit, aki használja a fordítást, hogy tesztelgesse és nézegesse, ha bármilyen hibát tapasztalna, akkor pedig nekem jelezze e-mailben (akár képpel illusztrálva).

Little Inferno; Papers, Please; Risk of Rain 2; Stone Story RPG frissítések:
Nem, még nem történt meg ezen fordítások frissítése, de folyamatban vannak. A Little Inferno esetében nem igazán lehet kicsomagolni a benne lévő fájlokat, a Papers, Please-ből hivatalos fordítás vált volna, de azóta se történt semmi, ráadásul pár új szöveg került bele amit nem tudtam lefordítani, a Risk of Rain 2-höz szinte bármikor megjelenhet az új DLC és addigra szeretnék kész lenni a frissítésével, a StoneStoryRPG pedig félpercenként frissül továbbra is. VISZONT egyik játék sincs elfelejtve!

Készülő fordítások:
Bár még mindig nem látni, de a háttérben tényleg készül pár fordítás (a fenti frissítéseken kívül), csak folyton közbejön valami, ami nehezíti a dolgomat. Gondolok itt olyan nehezítésre is, hogy élni kell az életet, egyéb elfoglaltságokkal alkotni, dolgozni…stb. Csak úgy poénból írom, hogy 2 hét múlva megint eltűnök egy kicsit, így akkor ne várjatok helyzetjelentést, azt követően jön a Stardew Valley frissítés, amit nekem is tesztelni kéne, és persze jön a Horizon – Forbidden West, amire rá fogok kattanni ezerrel. És ne feledjétek, hogy van még egy bizonyos megújulásos dolog, amit annó elhintettem, az is folyamatban van. Jó lenne, ha egy-két hét alatt azt is letudhatnám, mert akkor a többi dologra lehet koncentrálni.

 

Ennyit mára. És most megyek tova, hogy kiheverjem a currywurstot……… én bírom a csípős és hasonló kajákat, de ez sok volt. Úgyhogy egy jó tanács: Vigyázzatok, ha odakint ilyet ennétek!