Menü Bezárás

[GYORS HELYZETJELENTÉS] Frissítések tömkelege – 2020.08.06

Üdv néktek drága jó emberek!

Ez most egy nagyon rövid és gyors helyzetjelentés lesz. Még mindig nem jó a gépem, viszont a régebbi gépemet sikerült beüzemelni, úgyhogy elkezdtem frissíteni azokat a fordításokat, amivel a technikai gondok miatt el voltam maradva. Nézzük!

StoneStoryRPG:
Ez szerencsére vasárnap frissült, úgyhogy viszonylag hamar el tudtam készíteni hozzá a fordítást. Lehet benne mostantól Offline farmolni, hurrá!

Darkest Dungeon:
Frissült már vagy 1 hete kb. (vagy akár 2 is), bekerült egy új zászló meg csapatépítő menüpont, frissítettem a fordítást is. Azt ígérték egy/másfél hónapja, hogy hivatalos lesz, ahhoz képest semmi… Nemsokára rájuk írok, csak hadd fejezzem be az aktuális munkálatokat.

Blasphemous:
Na EZ már aktuálisabb, ugyanis 2 napja érkezett hozzá egy termetes frissítés, egy ingyen DLC, tele új tartalommal, amit új játék esetén érhetünk el. Sajnos nem működik a fordításom amíg nem frissítem, és MOST sikerült összehoznom, hogy mégis hány fordítandó sor van, mi az, amit tényleg le kell fordítani…stb., és előreláthatóan vagy ma, vagy holnap készülök el vele, addig türelmeteket kérem.

Barony:
Ez a játék nagyon király, most még ingyenesen beszerezhető az Epic Store-ról, szóval ha valakinek kell még MOST megteheti!!! Egyébként kisebb játék volt annó, mikor fordítottam, majd úgy voltam vele, hogy majd frissítem, majd frissítem, maaajd frissítem…stb., és ennek már KÉT ÉVE. Azóta jó sok tartalom és DLC is érkezett hozzá, szóval illő volna frissíteni végre, hogy mindenki magyarul élvezhesse. Sajnos picit másabb a fájlszerkezet is, ergo át kell alakítani és a többi, valószínűleg a hétvégén leszek vele kész, addig is szerezzétek be, próbáljátok ki, és legyetek türelemmel.

 

Még jelentkezem!