Menü Bezárás

Frissítések és „Jé, ez megmozdult!” – Helyzetjelentés 2019.09.22

Üdv néktek drága jó emberek!

Megint megpróbálok gyors lenni, mert az sosem árt. Vágjunk bele!

Overcooked 2:
Frissült a fordítás, mivel megjelent egy új DLC a játékhoz, igaz, már egy ideje, de végre sikerült frissíteni. Kipróbálni sajnos nem tudtam, hogy működik-e, így csak reménykedni tudok, hogy működik. Ha hibát tapasztalnátok feltétlenül írjatok!

Stone Story RPG:
Szintén frissült, mivel új tartalom jött a játékhoz, a „Sárga frissítés”. Szóval ezt is jó volna, ha valaki tesztelné helyettem, és remélem, hogy működik. Ha mégse, írjatok!

Sekiro – Shadows Die Twice:
VÉGRE tudtam vele haladni, habár nem túl sokat, de azért haladtam. Talán holnap nagyobb szerencsém lesz, mivel holnap (és talán holnap után) kiveszek egy kis pihenőt, így nem fogok dolgozni menni és itthon leszek, aztán tudok majd fordítani. Vicces, hogy kiveszek szabit, hogy ne dolgozzak majd fordításokon fogok dolgozni, nem? 😀 Mindenesetre haladtam vele a mai délelőtt folyamán, igaz nem annyit amennyit szerettem volna, de azért mégis haladtam. Igaz, hogy 2596 sor van kiírva, de valami 1876 vagy mennyi sor az, amit ténylegesen fordítani kell, tehát ez az egyedi sorok száma. Ki tudja, talán ha így tekintek rá és egyre jobban haladok vele, akkor „pillanatokon belül” kész lehetek. De ha így volna, akkor már 2 hete kész lennék, és mint tudjuk ez nem igazán jött össze. No, ezért nem kéne ígérgetni……… de azt azért ígérhetem, hogy holnap haladni fogok, és legalább 500 sort lefordítok, ha nem többet!

 

És ennyit mára. Mostanság extrém fáradt vagyok, a héten kissé beteg is voltam, és mondták, hogy pihennem kéne, mert túlhajszoltnak tűnök. De hé, ha már itthon vagyok, legalább fordíthatok! 😀

4 Comments

  1. Bandita

    Szia!nagyon sokat haladtál a sekiroval mindenki örömére de főleg az enyémre 🙂
    GRATULA!

    • kamiontauri

      Az utóbbi pár napban nekem is nagy haverom volt az F5 😀 Hamarosan Steam Sale, remélem ráraknak egy minimum 50%-os akciót aztán szerzem is be.

Hozzászólások lezárva.