Menü Bezárás

Soulslike trükkök

Ezen az aloldalon a Soulslike játékokhoz (Demon’s Souls PS3, Dark Souls 1 / Remastered, Dark Souls 2 / Scholar of the First Sin, Dark Souls 3 – The Fire Fades Edition, Bloodborne, Sekiro – Shadows Die Twice, Elden Ring) láthattok különböző trükköket. Első sorban a fordítással kapcsolatos dolgokról tudtok olvasni (pl. milyen verzióval megy a fordítás, mit tegyünk ha nem megy…stb), valamint akár játékbeli trükkökről is. Nézzük!


AZ OLDAL MÉG FEJLESZTÉS ALATT!!!

FRISSÍTVE: 2022.09.15 – 17:26

 

Elden Ring fordítás:

FONTOS TUDNI, HOGY A FORDÍTÁS KIKAPCSOLJA AZ EASY ANTI CHEAT-ET, ÍGY HA KÖZBEN CSALNÁTOK VAGY BÁRMI ROSSZAT CSINÁLNÁTOK, AKKOR EREDETI JÁTÉK ESETÉBEN BANNOLHATJÁK AZ EMBERT (MINT MINDEN MÁS ELDEN RING MOD ESETÉBEN). ÉN SZÓLTAM!

Bármilyen verziónk is van, csak be kell másolni a “Game” mappa tartalmát az eldenring.exe mellé, és a játékot az “eldenring-forditott.exe”-vel indítani.

Ha eredeti játékunk van, akkor úgy tudunk ismét Online játszani, ha a fordítás által bemásolt “steamappid.txt”-t töröljük. Fontos, hogy a fordítást csak akkor tudjuk ismét használni, ha ezt a fájlt visszamásoljuk! ( Másolt játék esetén nincs probléma ).

 

ModEngine-es fordítás:
Ha valakinek ilyen fordítása lenne, AZONNAL TÖRÖLJE!!! Dark Souls III esetén banveszélyes (nem minden esetben), így az Elden Ring fordítását is lecseréltem ennek megfelelően. Csak saját felelősségre használjátok!!!

 

 

Elden Ring Seamless Co-op (magyar fordítással is):

Bárhogy is van meg az Elden Ring, a játékkal muszáj offline játszani, ha a fordítást használni akarjuk. Van azonban megoldás arra, hogy Co-operative-ban játsszunk, bár kissé másképp, mint ahogyan azt a készítők eredetileg eltervezték. Így inkább barátokkal tudunk együtt játszani, mintsem véletlenszerű idegenekkel, valamint nem dob ki a játék, ha meghalnánk / legyőzünk egy-egy főellenséget és így tovább. Fontos, hogy ehhez külön mentést használ a játék, amit nem lehet keverni az eredeti / másolt játékkal!!!

Hogyan használd:

1. Szerezzük be a fordítást és telepítsük fel (próbáljuk ki, hogy működik-e).

2. Töltsük le a NexusMods-ról a Seamless Co-opot, vagyis innen.

3. Indítsuk a játékot a “launch_elden_ring_seamlesscoop.exe”-vel, akár adminisztrátori jogosultsággal.

4. Ha mindent jól csináltunk, akkor helyenként a szövegek magyarok lesznek, illetve kiírja az elején angolul, hogy betöltődött a Seamless Co-op.

5. Innentől kezdve már “csak” játszani kell másokkal és kész. A játék mappáján belül a “SeamlessCoop” mappán belül van egy “seamlesscoopsettings.ini” fájl, a tetején egy “cooppasword=” résszel. Ha az egyenlőségjel után beírunk egy tetszőleges jelszót, majd elmentjük a fájlt, akkor azokkal a játékosokkal, akik szintén ugyanezt a jelszót írták be, azokkal tudunk együtt játszani. Eredeti játékkal állítólag tökéletesen működik, de volt, aki másolttal is működésre bírta. Jómagam csak eredetivel rendelkezem, de nem játszottam még így a játékkal, szóval a tesztelés rátok marad. Jó szórakozást hozzá!

 

 

Dark Souls III fordítás:

HA MODENGINE-ES FORDÍTÁST HASZNÁLNÁL, AZONNAL TÖRÖLD LE, MERT BANVESZÉLYES!!!

Bármilyen verziónk is van, csak be kell másolni a “Game” mappa tartalmát a darksoulsIII.exe mellé, felülírva az ottani fájlokat.

Ha eredeti játékunk van (1.15.1.0-s verzió), akkor simán tudunk Online is játszani. A ModEngine-es változat banveszélyes, ha valakit bannolnának, akkor lehet, hogy törölnie kell a karakterét és 1-2 hétig nem játszhat a játékkal (ezt az unbant a készítőknél tudja kérni).

Ha másolt játékunk van (1.15.0.0-s verzió), akkor abból valószínűleg nincs újabb kiadás, de ha mégis lenne, akkor valaki küldje el nekem az .exe fájlt és közösen működésre bírjuk.
Másolt játékkal magyarul:
1. Szedjük le a legújabb magyar fordítást.
2. Szerezzük be a játékot (1.15.0.0-s verzió).
3. Telepítsük fel a sima magyar fordítást, majd azt követően az ezen a linken leszedhető virágbolti verziós .exe fájlt másoljuk be, felülírva a játék mappáján belülit.
4. Játsszunk!

 

ModEngine-es fordítás:
Ha valakinek ilyen fordítása lenne, AZONNAL TÖRÖLJE!!! Dark Souls III esetén banveszélyes (bár nem minden esetben)!!!