Menü Bezárás

Végigvitt játékok

KATTINTS IDE, HOGY MEGTEKINTSD A LISTÁT!

Itt láthatóak azok a játékok, amiket végigvittem, vagy netán abbahagytam valami oknál fogva. Nem tartalmaz minden létező játékot amivel valaha is alkalmam adódott játszani, de igyekszem felrakni mindent ami eszembe jut.

JELMAGYARÁZAT:

LILA SZÍNŰ A JÁTÉK NEVE -> Ezeket a játékokat lejátszottam, az újabbaknál azt is kiírom, hogy mikor (a részleteket az egyes végigjátszásokról a % melletti három csíkkal lehet lenyitni!)

KÉK SZÍNŰ A JÁTÉK NEVE -> Ezeket a játékokat tervezem, hogy le fogom játszani, sőt, az is lehet, hogy épp most játszok valamelyikkel (a lista nem teljes, de így is van mit behoznom)

PIROS SZÍNŰ A JÁTÉK NEVE -> Ezeket a játékokat nem fogom lejátszani, vagy nem azon a platformon ami mellette ki van írva, vagy ha netán lejátszom arra igencsak kevés az esély (a részleteket itt is el lehet olvasni a leírásban, hogy miért nem)

(A listát lehet szűrni, bal oldalt a Single List-tel csak egy elemet jelenít meg, rákattintva a Multi List-tel többet is. Backlog amit tervezek, hogy végigjátszok, Completed amit végigjátszottam és Retired amit abbahagytam.)