Menü Bezárás

Ez + Az

Ezen menüpont azt a célt szolgálja, hogy a különböző menüpontokon keresztül többet megtudhassatok rólam, a hobbijaimról és miegymásról. Nézzük, hogy hol-miről olvashattok!

 

SOULSLIKE TRÜKKÖK:
Itt különböző leírásokat és egyebeket találhattok a Dark Souls játékokat készítő FromSoftware fejlesztők játékairól, mint pl. hogyan lehet egy-két játékkal Neten keresztül játszani, vagy akár arról, hogyha valakinek virágbolti (azaz másolt) verziója lenne, akkor azon hogyan tudja működtetni a fordításomat (mondjuk úgy, hogy megveszi eredetiben, mert a fejlesztők megérdemlik!)

 

VÉGIGVITT JÁTÉKOK:
Itt olyan játékokról lehet olvasni, amiket az idők során végigjátszottam. Van rajta jó pár cím, de tudni kell, hogy ezeket nem két pillanat vagy nem 2 hónap alatt vittem végig. 2-3 éves korom óta játszom játékokkal, szóval bőven van mit nézegetni a listán, és folyamatosan bővülni is fog.

 

KIMAXOLT JÁTÉKOK:
Itt olyan játékokról lehet olvasni, amikben megszereztem az összes achivement-et. Hogy miért? Mert miért ne? 😀 Lehet a kihívás miatt, lehet azért, mert annyira tetszik a játék, de bármi is legyen, a lényeg, hogy amik itt vannak, azok kiérdemelték azt, hogy többet foglalkozzak velük a kelleténél. És mindegyikről írok valamit, valamint frissül a lista amint kimaxolok egy játékot, így érdemes nézegetni.

 

FILMEK / SOROZATOK / ANIMÉK:
Itt az általam eddig látott vagy megnézni kívánt filmekről, sorozatokról és animékről lehet olvasni. Bővebb információ a menüponton belül olvasható, de már előre szólok, hogyha valaki ajánlana bármit is, akkor azt bárhol megteheti. Kitudja, lehet a végén megnézem 🙂

 

 

„MI JÖHET MÉG?”
Ez egy kérdés, nem egy menüpont 🙂
Sok menüpont fog kikerülni és bővülni, így ha valamire kíváncsiak vagytok, akkor ne habozzatok, nézelődjetek! 🙂