Menü Bezárás

TRC pólóboltot nyit – Mini-helyzetjelentés 2018.11.15

Üdv néktek jóemberek!

Épp a minap nézelődtem különböző mintázatok meg egyebek után, amiket pólókra készíthetnék (merthogy néha ilyenekkel is el szoktam ütni az időmet), mikor láttam, hogy az egyik kedvenc pólós boltom, a Pólómánia ismét visszahozta a partnerprogramot, ami azt jelenti, hogy VÉGRE elérhetem azt, amit szerettem volna még annó: saját pólóboltot nyitni, ahol különböző egyedi vicces, gamer és anime kategóriájú pólókat árulhatok úgymond.

Mivel ez számomra egy fontos dolog, így külön menüpontot kapott itt a honlapomon, plusz egy kicsit reklámoztam is itt a helyzetjelentésben és a Facebook oldalamon.

Ha valaki támogatni kívánna engem ilyen módon, illetve szívesen viselné az általam készített mintázatokat, az feltétlenül látogasson el a pólóboltomra, nézzen szét, hogy mi kapható ott, és vásároljon be.

Mondhatnám, hogy lehet mintázatokat kérni, de részesedést nem tudok adni ezekre, szóval csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel 😀

Jó böngészést és vásárlást!

 

UI.: Igen, a fordítások is készülnek, ezt az egészet most hirtelenjében dobtam össze, de néha ezzel is foglalkozni fogok szabad időmben.