Menü Bezárás

Háromszoros frissítés – Mini-helyzetjelentés 2019.12.18

Üdv néktek drága jó emberek!

Annyira tudom értékelni, mikor végre hátradőlhetek, pihenhetek, miegymás, majd hirtelenjében PIFF, az arcomba csapnak egy halom játékfrissítést, amiket lefordítottam, és lehet a fordításokat frissíteni. És rögtön három ilyen játékfrissítés is érkezett, és mindháromnak frissítettem a fordítását. Méghozzá:

Blasphemous:
Tök jó, hogy alig 1-2 hónapja jelent meg, már benne volt a Humble Choice-ban (mert a Monthly Bundle megszűnt), így bárki élvezheti ezt a játékot. És a fordítást is elkészítettem hozzá, erre mint említettem az imént frissült a játék, bekerült egy-két új szöveg, sőt, jött a hír, hogy hamarosan jön hozzá DLC is, hogy tutira ne unatkozzon az ember. Frissült a fordítást, lehet tölteni.

Overcooked 2 – Új téli DLC:
Igen, a szokásos szezonális tartalom megérkezett az Overcooked 2-höz. Tehát ismét lehet téli pályákon alkotni, forró csokit készíteni meg miegymás. Viszonylag gyorsan elkészültem vele, úgyhogy hajrá!

Stone Story RPG – A „sárga” frissítés:
Ez már kijött úgy egy hete, de éppenséggel vizsgára készültem, ami tegnap volt, és nem volt kicsi a tétje (és Jeles lett, hurrá! :D). Szóval ezzel már tartoztam egy ideje, de azóta is néha-néha frissítgették, ergo ha én frissítem a fordítást akkor lehet, hogy megint frissítenem kell. Aztán megint és megint és megint és… Tehát arra akarok kilyukadni, hogy jó, hogy vártam vele. Úgy tűnik egy darabig nem fogják ismét frissíteni, lehet letölteni a fordítást és magyarul játszani 🙂

 

Majd még jelentkezem… 😉