Menü Bezárás

Változások, honlap megszűnés, frissítések, miegymás – Helyzetjelentés 2018.08.05

Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!

Tartalmas hetem volt, de mivel péntek óta hivatalosan is szabadságon vagyok (egészen augusztus 22-ig, aznap már megyek dolgozni), így most van némi időm arra, hogy azt csináljak, amit akarok. Ez persze jelentheti azt, hogy készülök a fordításokkal, játszok, filmet nézek, napozok, dolgozok, vagyis AKÁRMIT csinálhatok. Sokak szerint pihennem kéne, nem pedig fordítani, és olyanok is mondják ezt, akik már régóta várnak tőlem egy-két fordítást.

Mivel nem akarom húzni tovább az időt, így most jöhet az érdemi rész, a helyzetjelentés!

Dark Souls III:
Folyton újabbnál újabb megoldásokat találok ki rá, hogy gyorsabban fogyjon el ez a cirka 4200 sor. RENGETEG! És egyszerűen SEHOGY se akar elfogyni… De egyszer el fog, és remélem, hogy az legkésőbb jövő hét szerdán, még inkább csütörtökön lesz, mert akkor jön a Monster Hunter World és onnantól kezdve nem leszek elérhető vagy 2-3 hónapig 😀

Stardew Valley:
VÉGRE megjelent a hivatalos változathoz is a többjátékos mód, ami azt jelenti, hogy most már VÉGRE mindenki letöltheti a fordítást, játszhat vele magyarul és miegymás. A napokban kaptam jó pár jelzést, hogy hol van hiba a fordításban, hol van félregépelés, elírás, félrefordítás…stb, és mint minden fordításomnál, és mint minden helyzetjelentésemnél és mint minden alkalommal, most is arra kérek mindenkit, hogyha BÁRHOL hibát találtok, akár fordításban, akár másban, feltétlenül jelezzétek!!!

Viszlát uCoz…:
És ím jöhet a mai nap utolsó pontja: RENGETEG e-mailt kapok, hogy „Hová lett a weboldalam”, „Tudsz róla, hogy vírusos lett?”, „Nem tölti be a weboldaladat!”, „Feltörtek téged???” és a többi. Sokan nem lelnek erre az oldalra, pedig pont az a lényeg, hogy ide vonzza őket a Net, mivel a trc.ucoz.hu nincs többé. Olyan szinten nincs többé, hogy töröltem. Igen, bizony, töröltem, megszüntettem, és többé már senki se tudja se megnézni, se meglátogatni, semmi. Kész, megszűnt létezni. EZ a hivatalos oldal, ezt kell látogatni, nézni és a többi. Igen, még mindig nem tökéletes, még mindig fejlesztés alatt áll, de lesz ez majd jobb is. Egyébként a kommentekbe lehet hagyni üzenetet, hogy szerintetek mivel lehetne feldobni, mi kellene még ide és a többi. Aztán meglássuk, mit tudunk kihozni belőle 😉

 

Ennyit mára. Most megyek pihenni, mivel az összes fordításom leírásában ki kellett cserélni a honlapom szövegét, át kellett variálnom egy-két helyen a honlapot (tetszik a sötétebb dizájn? :D), valamint elő kell készítenem a Dark Souls III fordítás meggyorsításának legújabb változatát. Ki tudja, talán ma-holnap el is készülhetnék vele (már ha egész nap mint a gép megállás nélkül csak pötyögnék mint atom… szóval nem, nem lesz kész egyelőre, DE készül).

Kitartást néktek, és mindenkinek további szép nyarat, munkát és miegymást 🙂

1 Comments

  1. Caleb

    Annyi kérdésem lenne, hogy valamilyen formában fel lehet iratkozni hírlevélre, értesítésekre stb? Nem találtam sehol az oldalon.

Hozzászólások lezárva.