Menü Bezárás

A régi honlap megszűnése és egyebek – Mini-helyzetjelentés 2018.08.01-én

Üdv néktek ismételten!

Annyira tuti ez az új honlap, és annyira időszerű volt a váltás, hogy a mai napon el is kezdtem rendet tenni a régi weboldalamon.

Kezdésképpen átmásoltam a gépemre az összes fájlt, ami rajta volt, valamint az összes ott lévő bejegyzést, helyzetjelentést, blogleírást és miegymást. Egy-kettőnek a címét elolvastam és azon töprengtem, hogy vajon mégis miket írhattam bele, mi volt olyan fontos, amit én megoszthattam a nagyvilággal. Persze tudom, most is osztogatok meg mindenfélét, de akkoriban nyitottabb voltam olyan értelemben, hogy mindenféle hülyeséget leírtam 😀

Szóval a lényeg, hogy most, hogy mindent átmásoltam, hamarosan, de legkésőbb a hétvégén szeretném teljesen megszüntetni és törölni a weboldalamat.

Az lenne a kérésem mindenki felé, hogy állítsátok át a böngészőtökben a könyvjelzőknél és egyéb helyeken, hogy ERRE a weboldalra mutassanak a linkek, illetve ha van ismerősötök akit érdekel, hogy mi van velem vagy a fordításaimmal, azoknak jelezzétek, hogy megváltozott a weboldalam és itt keressenek, ne máshol!!!

Persze nekem is van még egy-két feladatom, amit feltétlenül el kell intéznem, még mielőtt „tökéletes” lenne az átállás, úgy mint:

– Át kell nézni az összes fordításomat, mivel ott be van írva mindegyikbe a régi weboldal, így minden fájlt kivétel nélkül át kell írnom, főleg az „OLVASS EL!!!” fájlokat. Ez egy szép kis feladat lesz…

– Át kell néznem az összes fordítás linkjét és miegymást, hogy nehogy problémát okozzon egy-két játéknál, netán más weboldalnál, YouTube videónál és egyébnél, vagyis…

– Végig kell néznem, hogy mik azok a weboldalak, Steam-es beállítások, YouTube linkek, e-mail címek és a többik, amik a régi weboldallal működnek, és ezeket megfelelő módon át kell állítanom. Lesz egy-két dolog, ami ez által valószínűleg nem fog működni, de tudjátok meg, hogy itt, ezen a weboldalon mindent meg fogtok találni reményeim szerint.

 

Mivel ez nem egy két perces feladat, és a héten még nem tudtam érdemben a Dark Souls III-mal foglalkozni, így valószínűleg nem lesz kész a hétvégére. Ugyanakkor haladni haladtam vele, csak nem úgy, mint szerettem volna. Viszont fogok majd! 🙂

…most így belegondolva nem is lett olyan mini-helyzetjelentés ez az egész, de legalább írtam valami szépet és jót. Tudom, hogy várjátok nagyon a fordítást, de kissé keresztbe tett a számításaimnak ez a honlapos mizéria, türelmeteket kérem.

6 Comments

 1. Csori

  Ha már új honlap… Én hálás lennék egy sötétebb színösszeállításért, kellemesebb lenne olvasni.

  • The_Reaper_CooL

   Kedves Csori!

   Növeltem a betűméretet, illetve egy picit sötétítettem az oldalon. Próbáltam itt-ott sötétíteni meg átvariálni, de nem igazán sikerült, annyira azért nem engedte magát a rendszer. Remélem így jobb lesz, ahogy most van, de kérlek véleményezd.

   • Csori

    Köszi! Sokkal jobb, mint volt, nekem tetszik. Esetleg még a fehér csíkokat kétoldalt el tudod tüntetni?

 2. Caleb

  Hát kitartást az át íráshoz akkor 😀
  Pont tegnap mentettem át telefonon a könyvjelzőt, géphez még nem jutottam, azt majd holnap este 😀
  (nem baj, hogy „késik” a DS, így talán pont elcsípem a szabim alatt, addig sem azon rágom magam, hogy: már egy hete játszanom kéne :D)

Hozzászólások lezárva.