Menü Bezárás

Messenger kikapcsolás és Sekiro fordítás – Mini-helyzetjelentés 2019.04.02

Üdv néktek drága jó emberek!

Direkt nem írtam tegnap, mert a végén azt hiszitek, hogy trollkodok vagy nem vesztek komolyan, úgyhogy inkább most írok.

Messenger az oldalon:
Csúnya leszek, és akinek nem inge az nem veszi magára, de kikapcsoltam a Messenger-t az oldalon. Azt a célt szolgálta, hogy könnyebben írhassanak rám egyesek, akiket érdekelnek a fordításaim (vagy bármi más). Nos az elmúlt időszakban (és nem április 1 miatt) annyi retardált írt rám (mondom, akinek nem inge nem veszi magára), hogy „Mikó lesz kész a stradew walei fórdításs?” (SZÓ SZERINT IDÉZTEM!!!), és már többször leírtam, hogy már rég kész van, de ő nem vesz eredeti játékot…stb. Más folyton képeket küldözgetett nekem, amikre nem voltam kíváncsi, a harmadik meg…………… nomindegy. A lényeg, hogy kikapcsoltam, aki akar, az úgyis megtalál.

Sekiro fordítás:
Mit írtam? Mit ígértem? Azt, hogyha lejátszom a játékot, akkor fogom lefordítani. Én most gondoltam egyet az elmúlt 1-2 napban, és egyfajta „Áh, kit érdekel!!!” alapon elkezdtem lefordítani a játékot. Mondhatni saját magam felé, hogy „Sajnálom, de egyszerűen nem megy, MUSZÁJ fordítanom!”. Így történhetett az, hogy a 2 fájl, amit le kell fordítani, mindkettő 50% felett jár. Vagyis azt is mondhatnám, hogy a játék fele le van fordítva 1-2 nap alatt. Jó, a könnyebb és ismétlődő szövegeket fordítottam le, plusz mégiscsak kevesebb szöveg van benne, mint egy Dark Souls-ban, de azért nem ma lesz kész a fordítás, ezt elhihetitek. Viszont lehet, hogy hamarabb elkészül, mint mondjuk a Dark Souls 3, aztán majd jelzem, hogy mi lesz az eredmény.

Csak ennyi. Nem viccelek, ezért is nem tegnap írtam, mindez komoly. A többit majd hétvégén megírom 😉

1 Comments

  1. Caleb

    Hűha 😀
    Lehet jobb is, ha kicsit „megnehezíted” a kapcsolatfelvételt, úgy az egysejtűek talán elkerülnek 😀
    Szerencsére a nagy részük az e-mailt már nem tudja használni.
    Kitartást hozzájuk!!

Hozzászólások lezárva.