Menü Bezárás

[HIVATALOS FORDÍTÁS] Stardew Valley- FELHÍVÁS!!!

Üdv néktek drága jó emberek!

Mint olvashattátok nem sűrűn voltak manapság helyzetjelentések, viszont a napokban írtam egyet, és ott utaltam valamire a Stardew Valley frontján. Nos, eljött annak a “valaminek” az ideje: Hivatalos fordítássá vált a Stardew Valley fordításom!!! Ez azt jelenti, hogy bárki, aki megszerzi a játékot már alapból magyar nyelven játszhat vele, ha kiválasztja a kis szövegbuborékban a “Magyar” opciót.

Jelenleg a játék béta fázisában érhető el a fordítás, amit úgy lehet elérni, hogy Steam-en keresztül jobb egérgombot nyomunk rá, Tulajdonságok, majd ott a Bétáknál kiválasztjuk a legújabbat. Lehet, hogy egy kódot kell beírnunk, hogy előjöjjön ez az opció, ebben az esetben ezt írjuk be: jumpingjunimos

Miután a játék leszedte a béta változatot, indítsuk el és a szövegbuboréknál váltsunk át a Magyar nyelvre, és már mehet is a játék!

EXTRÉMFONTOSFELHÍVÁS!!!

A béta időszaka alatt számtalan hibát okozhat a fordítás, sőt, lehet, hogy félrefordításokkal is találkozhattok, elírásokkal, netán le nem fordított szövegekkel.

Az a kérésem, hogy FELTÉTLENÜL jelezzétek ezeket a hibákat akár itt, akár Facebook-on, akár az e-mail címemen vagy BÁRHOL, hogy mihamarább kijavíthassam!!!

Megjegyzem pár hibát már én is felfedeztem (pl. az Ő és Ű betűk furán néznek ki itt-ott), de ezek javítás alatt vannak.

 

Továbbá mindenkinek jó játékot kívánok! 🙂

5 Comments

  1. The_Reaper_CooL

    Már most szólok, hogy aki kipróbálja, az figyeljen arra oda, hogy a játék kifagy, ha megszereztük a Warp Totem tárgyat és megnyitjuk a tárgymenünket. Vagy várjatok új Béta verzióra (ami akár ma is megérkezhet, de inkább estefelé), vagy töröljétek a játék Data mappáján belül található Craftingrecipes.hu-HU.xnb fájlt!

    Van új béta, működik a fordítás. Azért jelezzétek a további hibákat!

Vélemény, hozzászólás?