Menü Bezárás

„Még élek” – Helyzetjelentés 2022.04.16

Üdv néktek drága jó emberek!

Ma van egy hónapja, hogy leégett a házunk. Gondoltam adok némi életjelet és helyzetjelentést. Morbid vagy sem, de ehhez apám sokszor ismételt mondatát raktam be címnek, sőt, talán ez volt az utolsó mondata, amit hallottam tőle, mikor kérdeztem a kórházban, hogy mégis hogy van. Igen, ez most egy kissé érdekesebb helyzetjelentés lesz, nem a megszokott.

Szóval mint az ismeretes és már ország-világ tud róla, leégett a házunk, úgyhogy jelen állás szerint júniusig kaptunk szállást. Eleinte nem akartam világgá kürtölni, hogy mi történt velünk, végül csak gondoltam egyet és megtettem. Nem azonnal, bár eleinte azonnal akartam, hanem rá majd 1 hétre. Kiírtam, hogy tudjátok, hogy bizony nem fogok egy darabig fordítani, helyzetjelentést írni és miegymás.

Aztán olyan dolog történt amire nem számítottam.

Számomra teljesen idegen emberek felkapták a történetemet, osztották jobbra-balra, hírportálokon jelentem meg, éttermek, cégek és streamerek kezdtek gyűjteni adományokat. Volt aki bútorokat kínált fel, más a szaktudását, és akadtak olyanok is, akik kedves, bátorító szavakat juttattak felém.

Eddig mindig én segítettem másokon, most én szorultam segítségre, és teljesen ledöbbentem. Sőt, nem csak én, hanem az egész rokonság is, hogy ennyien támogatnak és segítenek bennünket.

KÖSZÖNÖM!!!

Köszönöm mindenkinek azt, amit az elmúlt egy hónapban segítettetek nekem. Sokat jelent, és sose tudom majd ezt eléggé meghálálni nektek!

Illetve talán mégis: Továbbra is minőségi fordításokkal látlak el benneteket, kezdve az Elden Ring-gel. A játék lassan háromnegyede lefordításra került, mert bár a ház felújítási munkálataival, a szakemberek keresésével és az idővel való versengéssel töltöm a napjaimat, néha mikor energiám van az ER fordítását készítgetem. Nem mindig haladok vele úgy ahogy szeretnék, mert kitűztem egy határidőt, hogy mikorra szeretnék kész lenni vele, és bár még be tudnám tartani, nem tudom, hogy mennyire valósulhat ez meg.

 

A lényeg, hogy „még élek”. És hála nektek tovább küzdök és fordítgatok. És nem csak az Elden Ring-et, más titkos projekteket is elkezdtem, de azokra sajnos még várnotok kell, de remélem, hogy majd megéri várni 🙂

Kitartást, még jelentkezem! 😉