Menü Bezárás

Kis változás a honlapon – Gyors helyzetjelentés 2021.10.05

Üdv néktek drága jó emberek!

Történt egy olyasvalami az elmúlt időszakban, aminek hála megváltoztatták egy kicsit a Drive-os linkek kezelhetőségét. Ez azt eredményezte, hogyha valaki rákattintott egy Drive-os fordítási linkemre (ami nagy valószínűséggel egy másik weboldalon lett megosztva), akkor nem tudta azt letölteni, hanem küldött nekem egy kérést a rendszer, miszerint „Meg akarod osztani az illetővel a fájlt?”. Én egyiket se osztottam meg, mert tudomásom szerint a weboldalamon jók a linkek, az, hogy valaki számomra teljesen idegen ember linkelgeti ezeket (vagy én linkeltem esetleg évekkel ezelőtt) és nem működik az nem jó. Azért nem jó, mert nem járható út az, hogy folyton újra és újra és újra és újra és…stb. meg kell osztanom mindig-mindenkivel a fordításaimat. Másképp fogalmazva: Csak ma kb. 10 ilyen megkeresést kaptam, és még csak 12:30 van…

Vagyis azt a megoldást találtam ki rá, ami vagy működik, vagy nem, de töröltem az ÖSSZES fordításomat a Drive-ról, majd ismét feltöltöttem, végül újból legyártottam hozzájuk a linkeket és újból megosztottam a fordításaimat (immáron az új linkkel) itt a weboldalamon. Ez több dolgot is eredményezett, mégpedig:

1. Ha BÁRHOL más linkkel szerepel az adott fájl, akkor arra bizony „Törölt”, „Nem létezik”, „Hibás link”…stb. jelzést fog kiadni a rendszer. Ez van, DE van rá megoldás is, mégpedig:

2. Minden fordításomat (mármint ami tutira a legfrissebb) innen, vagyis a weboldalamról lehet leszedni. Sőt, a jövőben ha BÁRKI linkelné egy fordításomat, akkor inkább linkelje a weboldalamat vagy a Facebook-omat, az lenne a legjobb (és előre is köszönöm!).

3. Emiatt meggajdult a letöltésszámláló itt a honlapomon, azaz minden nullázva lett. Hogy ez most jó vagy sem azt mindenki döntse el maga, bár én örültem neki, hogy azért volt valami apróbb jelzés, hogy melyik fordításra mennyi volt az igény (ugyanakkor ha több időm lenne be tudnám állítani kézileg az alap számokat és onnan folytatódna, de ez még a jövő zenéje).

 

Ennyi lett volna mostanra. A fordításokkal haladok, lehet csekkolni jobb felül bármikor amikor beléptek az oldalra, ha kész lesz valami írok. Addig is kitartást mindenkinek! 🙂