Menü Bezárás

[KÉSZ] Grounded – Helyzetjelentés 2022.12.23.

Üdv néktek drága jó emberek!

Korábban jött a karácsony, vagy mi a szösz? 😀

Akarom mondani: Kész a Grounded fordítása!

Eredetileg az volt kiírva, hogy december 19-én tesztelem, december 24-én estefelé kiadom, de mindegyiknél ott szerepelt egy kulcsszó: „LEGKÉSŐBB”. Márpedig ez azt jelenti, hogy akár előbb is kiadhatom, de mivel senki se sürget és senkihez se vagyok kötve, csak a saját határidőmhöz, így akár később is kiadhatom (vagy egyáltalán nem, „én dógom”). Mivel egyértelmű, hogy én ki akartam ezt adni mindenki számára, így az előbbit választottam, azaz a fordítás már most azonnal tölthető is.

Amit tudni kell, hogy nagyon, de nagyon sokat akartam tesztelni a fordítást, majd rájöttem, hogy a kreatív mód segítségével ez a folyamat lényegesen felgyorsítható. Főleg a tárgyak leírásait és egyebeket kellett megvizsgálnom, mivel össze-vissza vannak benne a szövegek, tehát ez azt jelenti, hogy az egyik résznél a „Fencing”, amit én „Vívásnak” fordítottam le (mert gondoltam van ilyen képesség), mint kiderült a „Kerítésre” utal. Furán is nézne ki, hogy építeni akarok a bázis köré egy „Vívást”, ugye? 😀

Szóval az ehhez hasonló szövegeket javítottam, pár sortörést eltávolítottam, egy-két mondatot átfogalmaztam, majd úgy döntöttem, hogy nincs már mit tesztelni, mivel úgyis lesznek még hibák, de talán az ordasnagy hibákkal elbántam. És remélhetőleg ha valaki játszik a fordítással, akkor jelezni fogja, ha hibát találna (ugye???).

 

Jó szórakozást! Majd írok még egy általános helyzetjelentést, de az még odébb van…

3 Comments

 1. IceCube

  Üdv!
  Nagyon köszönöm a fáradságos munkádat a fordítással és a tool elkészítésével.
  Most hogy már a karácsonyon túl vagyunk csak fordításokban gazdag új évet tudok kívánni neked és játékos társaimnak. Jó egészséget!

 2. Phoenix_Thor

  Üdv !

  Köszönet és hála a munkádért, olvastam mennyi időt és energiát fektettél bele ,hogy fordítható legyen a játék.

  Kellemes Ünnepeket ! 🙂

Hozzászólások lezárva.