Menü Bezárás

Húzós volt ez a hét… – Helyzetjelentés 2018.09.23

Üdv néktek!

Előfordult már veletek olyan, hogy úgy éreztétek, hogy „ez nem az én napom”? Hülye kérdés, persze, hogy volt ilyen! Ha meg netán nem volt… nos… ne legyen 😀

Vicces vagy sem, de nekem az EGÉSZ ELMÚLT HETEM (pontosabban még ez a hét, mivel még vasárnap van, mikor ezen sorokat írom) volt ilyen. Sorolhatnám, hogy mik voltak azok az egészen apró (vagy pont, hogy nagy) dolgok, amik felizgattak vagy felzaklattak, de jobb, ha úgy fogalmazok, hogy általánosságban én egy nyugodt ember vagyok, nagyon nehéz kihozni a sodromból. Viszont ami a héten történt… volt itt ZH írástól kezdve minden… De vajon fordítás is volt?

Dark Souls III:
Igen, volt fordítás. Haladtam a DSIII fordításával, extrém apránként, de haladtam. A ZH-ra való készülődés (már ha azt annak lehet nevezni) elvitte az időmet, és a mostani héten még nem tudom, hogy mi lesz, mert ismét húzós hétnek nézek elébe. Azért igyekszem összehozni valami jobb megoldást, hogy haladjak ezzel is.

Monster Hunter World:
Játszani nincs időm, nem hogy fordítani… 😀 De egyébként új szövegek kerültek bele (ismét…), azokat nyertem ki belőle, de ki kellene találnom valami egyszerűbb vagy gyorsabb megoldást erre, mert az nem módi, hogy mindig nulláról szedem ki belőle a szöveget (lemértem, kb. 2 és fél órába telik… NEM VICC!!!)

 

Egyelőre ennyi. Jó, lehetne még beszélni arról, hogy nem frissült az Overcooked 2 fordítás meg miegymás, de mondom, hogy húzós hetem volt… Talán holnaptól szebb és jobb lesz minden 🙂