Menü Bezárás

[HIVATALOS FORDÍTÁS] Witch It – Mini-helyzetjelentés 2023.10.10.

Üdv néktek drága jó emberek!

Mint ahogyan azt a múltkorjában írtam, lehetőséget kaptam arra, hogy egy játékhoz hivatalos fordítást készíthessek. Ez a játék pedig nem más, mint a Witch It, ami egy vicces „Prop Hunt” típusú játék.

Adott egy fantasy környezet, benne két csapattal, a boszorkányokkal és a vadászokkal. A boszorkányoknak el kell rejtőzniük a vadászok elől, miközben utóbbiak próbálják megtalálni őket. Igenám, de nem elég elbújni egy épület mögé vagy akár az asztal alá: a „Prop Hunt” játékoknak pont az a lényege, hogy valamilyen tárgynak kell álcázni magunkat. Így a boszorkányok akár almává, asztallá, fává vagy bármilyen tárggyá alakulva kell, hogy a környezetben a többi tárgy között bújjanak el, miközben a vadászok krumplikat dobálva, valamint a boszorkányokat kiszimatoló vadászcsirkékre vannak hagyatkozva, hogy megtalálják és elintézzék őket.

Mindkét csapatnak különböző képességeik vannak, lehet saját pályákat is készíteni, illetve több órányi szórakozást nyújt, hála a többféle játékmódnak és egyébnek.

Jó szórakozást kívánok mindenkinek, ha bármilyen hibát találnátok akkor kérlek titeket, hogy az elérhetőségeim valamelyikén jelezzétek!

És itt van egy kis kedvcsináló is 🙂

2 Comments

  1. The_Reaper_CooL

    Kis információ, mert fontosnak találom megemlíteni: Pár dolognak angolul maradt a neve és a feliratozása, azért, mert ezek valószínűleg nem is kerülnek lefordításra (ez fejlesztői döntés). Ezek pedig:

    – A játékbeli tárgyak neve és leírása

    – Az oktató mód szövegei

    – Bizonyos pályák nevei

Hozzászólások lezárva.