Menü Bezárás

Haladok ahogy csak tudok… – Helyzetjelentés 2020.03.22

Üdv néktek drága jó emberek!

Remélem mindenki jól érzi magát, és nincs pánikhangulatban. Én is próbálok inkább a fordításokra és hasonló dolgokra koncentrálni, mert manapság érdekes dolgokról hall az ember. Az a fontos, hogy mindenki vigyázzon magára, maradjon egészséges, és tartsa be a megfelelő higiéniai szabályokat és miegymást. Én addig is fordítgatok, nem is keveset, és meg is írtam a helyzetjelentésemet (jé, ez rímelt! :D). Lássuk!

2. rejtélyes játék:
Kb. semmit se haladtam vele. Kitaláltam egy megoldást, amiről a múltkor is beszéltem, hogy „No, majd ezzel meg lesz gyorsítva!”, de nem jött össze. Annyira nem jött össze, hogyha előbb kapcsoltam volna, akkor már most kész lennék a fordítással, vagy legalább a 90%-val. És ez egy kis ideig elvette a kedvem a játék fordításától. Nem azt mondom, hogy nem leszek vele kész, de talán marad rejtélyes játékként egy darabig. A megértéseteket köszönöm!

1. rejtélyes játék:
No de ebbe már több energiát fektettem! Annyira, hogy 4.606 sorból 3.590 sor maradt hátra. Ez röpke 1.000 sor (plusz-mínusz 10 sor), és ez csak egyre gyorsabb lesz! Úgy is mondhatnám, hogy a menüelemeket fordítgattam inkább, hogy utána áttérjek a párbeszédekre és küldetés leírásokra, amiből kb. 3.287 van. Bár lehet ezzel most túl sokat írtam, de remélem, hogy ebből nem lőttem le a poént, hogy mégis mi lehet ez. Találgatni lehet, de nem érdemes, mert ha mégse az a játék lesz, amit régóta vártok, vagy amit kiszemeltetek, akkor csalódást fogok okozni. Márpedig remélem, hogy ezzel a játékkal nem fogok csalódást okozni 😉

 

Még egyszer kitartást, gyógyulást, jó egészséget és miegymást mindenkinek!!!