Menü Bezárás

[FRISSÍTVE] Sekiro – Shadows Die Twice

Üdv néktek drága jó emberek!

Csak gyorsan megírom, hogy frissítettem a Sekiro fordításomat, ha minden igaz akkor már sehol se lóghat ki a szöveg. Ha mégis ilyennel találkoznátok, akkor kérlek titeket, hogy pontosan írjátok meg, hogy hol van a hiba, mi a hiba, esetleg készítsetek róla képet is, hogy gyorsabban javítani tudjam.

Jó játékot mindenkinek! Megyek is fordítani valami mást… 😉

6 Comments

 1. Kratos0522

  Szia. sajnos sehol sem találom a játék magyarositásat :/ egy linket dobnál válaszba létszíves 🙂

  • The_Reaper_CooL

   Üdv néked!
   Pedig ott van: Itt fent az oldalon Fordítások menüpont, és ott megtalálhatod, ha lejjebb görgetsz. A kicsomagoláshoz a legújabb WinRAR-t vagy 7zip-et használd!

 2. juhej

  Köszönöm! Hát nem kis meló lehet folytonosan csiszolgatni. Az apró (vagy aprónak tűnő) dolgok ellenére eddig ez a legösszeszedettebb fordítás amivel találkoztam, mintha „gyári” lenne. Amúgy a játék rohadt jó volt eddig is, de így fenomenális. Ha megkérdezhetem tőled, hogy kell „új játék +”-ot indítani, nekem csak egy új játékot dobott fel az alapoktól, oszt ennyi.

  • The_Reaper_CooL

   Köszönöm, igyekszem minőségi fordításokat készíteni, főleg, ha jó játékokról van szó. Hamarosan ismét frissülni fog a fordítás, és remélem, hogy a hibák is eltűnnek. Ha nem, akkor kénytelen leszek én is New Game+ -ba menni és alkotni.
   Mármint hogy lehet New Game+ -ba menni? Lejátszod a játékot, és a Düledező Templomnál lévő Szobrász Bálványnál tudsz átmenni New Game+ -ba.

 3. juhej

  Köszönöm a javítást!
  Mennyei konfetti leírásának vége nincs meg akkor mikor azt megkapod és feldobja az ablakot, a tárgyaidnál a leírás végig olvasható.
  Fiatal lord csengő amulettjénél nekem kicsit értelmetlenül hangzik ez a mondat: „Ha egy újabb csengő amulett kerülne valakihez, úgy azt felkínálva Buddhának megszokott szívesség”.
  Eddig ennyit találtam.

  • The_Reaper_CooL

   Üdv néked!
   Nos ahogy látom más módon is át kell néznem a tárgyak leírását, mert hiába tagoltam úgy, ahogy én gondoltam, hogy jó legyen, mégis problémát okoz. De sebaj, intézkedem.

   A csengő amulettes részre ránéztem, és ott valóban hülyén fogalmaztam, úgyhogy átírtam. Nem azt mondom, hogy „most rögtön azonnal”, de valószínűleg estére újabb javítás várható (át kell néznem megint mind a 800 bejegyzést)

Hozzászólások lezárva.